Hier treft u het overzicht van alle, nog komende, programma's in het

seizoen 2023 - 2024.


ZONDAG 14 APRIL 2024 - 15:00 UUR

 

OPERA REBELS wordt OPERA REBEL!

 

Sopraan Ana Balestra kan komende zondag 14 april niet komen optreden in De Hoofdhof met de OPERA REBELS, omdat ze helaas ziek is.

 

Maar het concert gaat door! De veelzijdige mezzosopraan Roza Herwig zingt een volledig programma samen met pianist Julius Backer in dezelfde stijl en met een groot deel van de nummers als die van het geplande concert.

 

Het beloofd een feestelijke middag te worden met een verrassend programma vol heerlijke opera-aria's, musicalnummers en mooie liederen. Komt u ook? Dit wil je niet missen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar op www.muziekmeteenplus.nl

 

Opera Rebel, mezzosopraan Roza Herwig neemt het publiek mee in een magische wereld vol verhalen. Samen met pianist Julius Backer brengt ze een programma vol prachtige nummers en aria’s uit opera’s en musicals, waaronder bekende klassiekers zoals “I could have danced all night” uit My Fair lady, de “Barcarolle” uit Contes des Hoffman van Offenbach en muziek uit de “West Side Story” van Bernstein en “Cosí fan tutte” van Mozart. Daarnaast

komen muzikale verrassingen en verborgen pareltjes voorbij. Trek je mooiste jurk aan of juist je trainingspak, want alles kan bij opera, vindt de Opera Rebel.

Ga ervoor zitten en geniet!

 

Bestuur Stichting Muziek met een Plus en Roza Herwig.

 

 

Tickets zijn online te bestellen op: www.muziekmeteenplus.nl/kaarten bestellen

Live concert € 16,50

Livestream via YouTube € 7,50

Ticket aan de kassa € 16,50

Jongerenkaart t/m 16 jaar € 7,50