Muziek met een Plus in 2020 - 2021


De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft gevolgen voor de concerten van Muziek met een Plus

 

Het complete programma voor het seizoen is gecancelled. In plaats daarvan organiseren we ad hoc kleine sfeervolle concerten die passen in de mogelijkheden die we op dit moment hebben.

Waar mogelijk wordt een concert twee maal op de middag uitgevoerd. Daardoor krijgt u maximaal de gelegenheid om het concert bij te wonen.

 

Zodra er meer bekend is over volgende concerten, laten we dit zo snel mogelijk weten. Houd daarom de website in de gaten voor het laatste nieuws!


Het eerste concert in de nieuwe opzet

 

Roza Herwig treedt op op 7 februari 2021

 

Beleef een feestelijk, theatraal Winterconcert door drie veelbelovende muzikale talenten! De veelzijdige mezzosopraan Roza Herwig neemt u samen met allround cellist Joshua Herwig en pianist Felix Justin mee op een muzikale reis.
Laat u meevoeren in verhalen die een kijkje geven in het leven van kleurrijke personages in verschillende tijden en in verschillende stijlen. De drie musici brengen een divers programma, van klassiek tot kleinkunst en van Rossini tot Kurt Weill.
Een programma vol muzikale verrassingen met aria’s, liederen en instrumentale werken, afgewisseld door gedichten van Annie M.G. Schmidt. Wees welkom en laat u verrassen!

Het concert van Roza, Yoshua en Felix duurt ongeveer één uur.
In verband met de coronamaatregelen wordt het concert twee maal uitgevoerd met een pauze van een uur ertussen om de zaal te ventileren. Op deze manier kunnen we zodra weer mogelijk maximaal bezoekers voor het concert verwelkomen. We houden u hierover op de hoogte.

Het eerste concert begint om 14:30 uur. Het tweede concert begint om 16:30 uur. Let bij het bestellen van een kaartje svp op de aanvangstijd van uw concert.