Muziek met een Plus in 2023 - 2024


Kaartverkoop

Alle kaarten zijn nu online beschikbaar. We zijn een samenwerking aangegaan met Ticketkantoor.nl. U kunt thuis direct uw kaartje bestellen. Na betaling via iDeal krijgt u het kaartje toegestuurd in uw mailbox. Het kaartje heeft een streepjescode waarmee u bij de entree direct toegang heeft tot het concert.

 

 

Wat kost een kaartje?

 

Live concert in de zaal van de Hoofdhof

De ticketprijzen voor het live concert zijn dit seizoen licht gestegen. Een ticket voor de meeste concerten kost inclusief consumptie € 16,50; Voor enkele concerten geldt een toegang van € 17,50 of € 20,- per ticket.

 

 

Bekijken via de livestream

Indien u een concert liever via de livestream beluistert, dan kunt u een inlogcode voor de livestream

bestellen voor een gereduceerde prijs van € 10,-. Deze code is persoonlijk en dient niet te worden gebruikt door anderen.

 

 

Kaarten aan de kassa
Wilt u toch liever een kaartje aan de kassa kopen?  Dat blijft mogelijk.

 

 

Passe-partout

Wilt u alle concerten in het seizoen 2023-2024 bij wonen? Koop dan voor aanvang van het seizoen een passe-partout met een aantrekkelijke korting.

Zes concerten voor slechts € 90,00! Alle entreeprijzen zijn inclusief een drankje in de pauze. Daarnaast kunt u elk concert een introducee meenemen voor de halve prijs!

 

 

Concert Arrangement in samenwerking met Restaurant De Agnietenberg


De concerten van Muziek met een Plus duren maximaal twee uur, tot 17.00 uur. 
Wilt u op onze concertdagen langer genieten, maak er dan een feestelijke dag van en combineer het concert met een lunch voorafgaand aan het concert of een diner na afloop van het concert in het Restaurant De Agnietenberg aan de Haersterveerweg 23.

Wij kunnen u voor het concert en een lunch of diner een concertarrangement aanbieden tegen een gereduceerde prijs van € 43,00. Dit geldt voor alle concerten.

 

U kunt uw tickets vanaf 29 juni 2023 op onderstaand overzicht bestellen.