Muziek en ontmoeting op de zondagmiddag

De Stichting Muziek met een Plus te Zwolle presenteert maandelijks in het zalencentrum van De Hoofdhof te Zwolle/Berkum een gevarieerd muziekprogramma op de zondagmiddag. Concerten met professionele optredens

door uiteenlopende, kleine of juist zeer grote muziekgezelschappen.

 

Veel bezoekers komen niet alleen voor de muziek, maar ook voor een moment van ontmoeting onder het genot van koffie, thee of een drankje.

 

Het programma heet “Muziek met een Plus”. We dagen de muzikanten uit om aan hun optreden een extra element, de “Plus” mee te geven. Dit mag volledig naar eigen keuze: beeld, drama, mime of interactie met het publiek, alles mag. Elke keer levert dit een aangename verrassing op!

We hebben ook voor het seizoen 2019-2020 een prachtig programma voor u klaarstaan.

 

Om u op de hoogte te houden van de uitvoeringen is onze e-mailnieuwsbrief beschikbaar, waarvoor u zich kunt inschrijven. Stuur een mailtje naar muziekmeteenplus@gmail.com en we houden u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen rond het programma.

We wensen u heel veel plezier bij Muziek met een Plus!


Programma 2019-2020

 

Wat mag u nog verwachten in dit seizoen:

8 maart 2020: Miriam Venema and Friends: The Musical Night

29 maart 2020: Meezing Johannes: Bach als belevenis

10 mei 2020: Beth & Flo: Klassiek met een "vleugeltje" theater


Zondag 8 maart 15:00 uur

The Musical Night

 

Wie kent niet de grote musicals, zoals The Lion King, Jesus Christ Superstar, The Phantom of the Opera en nog vele anderen.

Drie gelouterde musical sterren, Hanneke Engels, Silencio Pinas en Miriam Venema, nemen u mee naar een wereld waarin alle grote musicals voorbijkomen. Ze trakteren u op een middag vol spectaculaire musicalsongs, ingetogen ballads en bekende meezingers, aaneengeregen met scenes, sketches en anekdotes over het lief en leed en de ups en downs van het musicalvak.

De begeleiding door een vierkoppig combo maakt het programma tot een fantastische muzikale middag!

Wilt u vast een voorproefje?

Klik onderstaande link.De Meezing Johannes

Muziek met een Plus organiseert  op 29 maart 2020 de Meezing Johannes. Het gaat om een verkorte versie van de Johannes Passion van Joh. Seb. Bach, waarbij een aantal koralen uit het werk wordt gezongen door een projectkoor.

Er wordt een orkest van (aankomend) professionele musici gevormd en zangeres Ineke de Vylder zal enkele solo’s zingen. Daarnaast zorgt een verteller ervoor dat het passieverhaal in zijn geheel verteld wordt. Het basiskoor wordt gevormd door Musica Vocalis en het geheel staat onder leiding van Raghna Wissink.


Concert arrangement in samenwerking met Restaurant De Agnietenberg
De concerten van Muziek met een Plus duren maximaal een uur of twee.
Wilt u op onze concertdagen langer genieten, maak er dan een feestelijke dag van en combineer het concert met een lunch voorafgaand aan het concert of een diner na afloop van het concert in het Restaurant De Agnietenberg aan de Haersterveerweg 23. In combinatie met het concert mogen wij u een driegangenlunch of diner in De Agnietenberg aanbieden voor slechts € 25,00 per persoon.
Deze aanbieding is alleen op de webshop van muziekmeteenplus.nl te bestellen tegelijk met de tickets voor een concert.


Kaarten bestellen via de webshop

Zoals bekend kunt u de kaarten voor onze concerten bestellen via de webshop. Naast het feit dat u altijd verzekerd bent van een kaartje, levert het ook nog een aantrekkelijke korting van € 1,50 per persoon op. 

De bestelde kaarten liggen zoals gebruikelijk voor aanvang van het concert voor u klaar bij de ingang.

U kunt de kaarten rechtstreeks in de webshop betalen met iDeal. De mogelijkheid om via een overschrijving vooraf te betalen is vervallen.

Uiteraard blijft het mogelijk om aan de kassa contant of per pin te betalen.Wilt u meer weten over de resultaten van de Stichting Muziek met een Plus in de afgelopen seizoenen?

Op de pagina Bestuur en Beleid vind u over de afgelopen drie seizoenen het bestuursverslagen en de financiële jaarverslagen.